24/04/2017

In 2017 is Babbelen met bubbels op vrijdag 9 juni op een unieke, geheime locatie! De gezellige wijnproeverij voor ladies only Babbelen met bubbels zamelt dit jaar geld in voor Hello You. De gasten van Hello You verdienen een bijzonder uitje met alle deelnemers en hun begeleiders. Lionsclub Nijkerk hoopt straks een mooi bedrag aan de organisatie te kunnen overhandigen om een geweldig uitje te organiseren. Iedereen kan helpen door een kaartje te kopen voor de wijnproeverij Babbelen met bubbels en die avond lootjes te kopen voor de verloting. De heerlijke wijnen die worden geproeft zijn ook te bestellen en leveren ons geld op voor het goede doel. Als dank voor de bestelling krijgt men een verrassende en goedgevulde goodiebag. 

Lionsclub Nijkerk zorgt voor mooie wijnen i.s.m. Wijnhandel & Slijterij De Moor en fantastische prijzen voor de verloting. De geheime Babbelen met bubbels locatie is uniek en blijft geheim tot 7 juni. Na die datum wordt de locatie bekend gemaakt via de (social) media en op de dag zelf zal men op het Plein in Nijkerk (vanaf 18.00 uur) tips vinden waar de locatie is. De geheime locatie is op een paar minuten lopen van centrum Nijkerk en er is genoeg ruimte voor het parkeren van de auto of fiets. 

Entreekaarten voor Babbelen met bubbels zijn te koop bij Wijnhandel & Slijterij De Moor en Passepartout Nijkerk. Reserveren kan ook via e-mail (info@passepartout-nijkerk.nl) en vermeld het aantal te reserveren entreekaarten.