Nijkerk maakt zich op voor de Bubbels & Bingoshows die worden gehouden in het Koetshuis op donderdag- en vrijdagavond. Deze ludieke avonden voor ‘ladies only’ worden georganiseerd door de Lionsclub Nijkerk om geld in te zamelen voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Voor donderdag 8 maart zijn nog plaatsen beschikbaar. De vrijdagavond is uitverkocht. De dresscode voor de avonden is roze. De Bubbels & Bingoshows zijn niet zomaar een bingoavondje. Dames worden getrakteerd op een avondje entertainment ten top.

Prijzen gedoneerd
Ondernemers uit de regio dragen het goede doel een warm hart toe want er zijn vele mooie bingoprijzen gedoneerd. Dames die donderdag en vrijdag bingo roepen kunnen zo maar naar huis gaan met een beautywaardebon, sieraden of een wijn-, kaas- of boekenpakket. Daarnaast zijn er ook verrassende prijzen als een catamaranvaartocht met vriendinnen, een weekend rijden in een Mini Cooper Cabrio en een rondleiding en figurantenrol op de set van de populaire serie De Luizenmoeder. Inclusief ontmoeting met de acteurs! Zelfs als men geen bingo heeft maakt men kans op leuke prijzen. Hoe wordt nog even geheim gehouden.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes
De landelijke stichting organiseert en regelt kinderfeestjes voor kinderen die zonder hun tussenkomst hun verjaardag anders niet kunnen vieren. De ouders of verzorgers van deze kinderen hebben geen geld en mogelijkheden om voor hun kind een kinderfeestje te organiseren. Ook in de gemeente Nijkerk zijn kinderen die al jaren of zelfs nog nooit een kinderfeestje hebben kunnen vieren. Dit levert sociale uitsluiting en onzekerheid op. Niet mee kunnen doen met de rest zorgt voor littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid, nu en in de toekomst. Het geld dat wordt ingezameld met de Bubbels & Bingoshows wordt besteed aan de kinderen in de gemeente Nijkerk. Via Leergeld Nijkerk kan men meer informatie ontvangen over het aanmelden van een of meerdere kinderen.  

Serviceclub
Een Lionsclub is een vrijwilligersorganisatie waarvan de leden zich belangeloos inzetten om de medeburger te helpen. Op vrijwillige basis ontplooien en ondersteunen de leden initiatieven voor een betere samenleving. Voor meer informatie over de Lionsclub Nijkerk en de Bubbels & Bingoshows: nijkerk.lions.nl. Reserveren voor de show op 8 maart kan via bubbelsenbingoshow@gmail.com.