28/12/2019

Top2000 live in Nijkerk op 28 december in LUST

 

Een gezellige, muzikale avond voor het goede doel! Op zaterdag 28 december organiseren wij als Lions dé afsluiter van het jaar; Top2000 live in Grand Café LUST. Die avond worden de muzikale toppers uit de Top2000 gespeeld door coverband Final Attempt. De presentatie is in handen van Frans Kas. Ik zou het erg leuk vinden om jou daar te zien. 

 

We organiseren dit feest in samenwerking met Grand cafe LUST. Een feestje voor het goede doel want de avond staat volledig in het teken van ondersteuning aan de voedselbank in Nijkerk. 

 

Je entreebewijs voor dit fantastische Top2000 feest is namelijk een lang houdbaar product (of meerdere producten) en dit wordt gedoneerd aan de voedselbank van Nijkerk. Er is veel vraag naar lang houdbare producten bij de voedselbank omdat dit soort producten bijna nooit over datum gaan en om die reden niet gedoneerd worden aan voedselbanken. 

 

Denk aan waspoeder, thee/koffie, groenten in blik, suiker, tandpasta en schoonmaakmiddelen. Neem een of meerdere producten mee want dan mag je gratis naar binnen die avond. 

 

Wil je het wat makkelijker en niet sjouwen met boodschappen die avond? Bij de BONI, een van onze sponsors, zijn standaardpakketten te koop. Maak je keuze en wij zorgen dat jouw pakket naar de voedselbank gaat. Je ontvangt een entreebewijs als dank voor je aankoop/donatie. Zo zorgen we samen voor een top opbrengst voor de voedselbank in Nijkerk en hebben we allemaal een topavond in LUST.

 

Aanvang: 20.30 uur.

Geschikt voor: alle leeftijden

Entree: via inleveren lang houdbaar product(en) of voedselpakket of het entreebewijs ((ontvangen na aankoop standaard pakket).

Vol = vol!

 

Wij hebben er zin in. Tot de 28ste!

 

Grand Café LUST, Final Attempt, BONI Supermarkten, Frans Kas en de leden van de Lionsclub Nijkerk